Grafički dizajn i priprema za štampu

Znamo koliko su važni Grafički dizajn i priprema za štampu knjiga, stoga se trudimo da svaki projekat obavimo u skladu sa visokim standardima kvaliteta, brzinom rada, povoljnom cenom i odličnom komunikacijom sa klijentima.

 

Imamo višegodišnje iskustvo u poslu pripreme za štampu. Pružamo usluge kao što su formatiranje teksta, dizajn korica, uređivanje teksta… Radimo od kratkih knjiga do opsežnih publikacija, a naš tim je spreman da pruži personalizovanu uslugu prema vašim potrebama.

 

Kvalitet je naša glavna vrednost. Stručni smo u tome da knjige izgledaju privlačno i profesionalno.

 

Uz kvalitet dolazi i brzina. Znamo koliko je važno da vaša knjiga bude spremna u što kraćem roku, trudimo da svaki projekat obavimo u dogovorenom roku. Osim toga, nudimo vam konkurentne cene koje neće žrtvovati kvalitet naših usluga.

 

Odlična komunikacija sa klijentima je još jedna vrednost koju ističemo. Razumemo da vam je važno da budete u toku sa statusom projekta i da dobijete odgovore na svoja pitanja. Nudimo personalizovanu uslugu, čime se osigurava da ste uvek up-to-date i da ste u toku sa svim fazama projekta.

 

Ukratko, TrueDesign je vaš partner kada je u pitanju priprema za štampu. Sa našim višegodišnjim iskustvom, kvalitetom, brzinom, povoljnom cenom i odličnom komunikacijom, možete biti sigurni da će vaša knjiga biti spremna u skladu sa vašim potrebama. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašem projektu i pružili vam personalizovanu ponudu.

Dodatne pogodnosti:

Besplatne konsultacije. Bez obzira da li ste novi klijent ili već dugogodišnji saradnik, uvek smo spremni da vas saslušamo i pomognemo u rešavanju svih pitanja i nedoumica koje imate. Bilo da vam treba savet u vezi sa dizajnom, formatiranjem teksta ili bilo čime drugim vezanim za vaš projekat, mi smo tu da vam pomognemo.

 

Posebni popusti za izdavačke kuće, veće projekte ili pakete usluga. Ako želite da nam poverite pripremu za štampu više knjiga ili da koristite više naših usluga u jednom projektu, nudimo vam popuste koji će uštedeti vaš novac i učiniti vaš projekat još povoljnijim.

Kontakt