Izrada Sajta

Mukotrpno radite, imate sjajan proizvod ali kupci nikako da čuju i dođu do Vas. Razmislite da napravite kvalitetan i pregledan sajt, da Vas vide milioni ljudi kojima ćete sa ponosom predstaviti svoje proizvode i usluge. Sajt je ogledalo vaše firme. Kvalitetan, dobro urađen, pregledan, lak za korišćenje dovešće Vam brojne kupce. Cene sajta su danas dosta povoljne tako da i sama investicija u sajt nije velika. Pored logoa, smatra se, da je sajt neizoistavn element koji mora imati svaka firma.

Angažujte našeg freelancera i upotpunite svoju priču.

KONTAKT

Sve što je potrebno je da nam pošaljete tekst i slike koje će se prikazivati na sajtu (čak ni to nije neophodno, kontaktiraje nas i mi ćemo, uz vašu asistenciju, napisati tekst i uraditi slike za Vas).

Postupci koji slede su:

1. Predlog izleda sajta (7-10 dana)
2. Prilagođavanje izmena predloga (2-4 dana)
3. Finalni izgled sajta

4. Zakup domena i hostinga i postavljanje sajta na net (2 dana)

5. Prijavljivanje sajta na najpoznatije svetske pretraživače (google, yahoo, bing…)

6. Prijavljivanje na Google Analytics (pratite kompletnu posetu sajta, ko, iz koje zemlje, koje strane gleda, koliko se dugo zadržava na sajtu).
7. Opciono – prijavljivanje na Google AdSense (neka i sam sajt zarađuje za Vas), AdWords (reklamirajte se preko Googla, dovedite nove klijente)…
8. Obuka za korišenje sajta – kako da sami održavate sajt, menjate tekst, slike, akcije… (i to možemo raditi umesto Vas).

GOTOVO

Uz Vaše minimalno angažovanje imaćete lep i funkcionalan sajt za manje od 20 dana.

KONTAKT